(60) 19-779 3400
WhatsApp

10/03/2019

SUAMI MENGELUH RAMBUT BERSEPAH


APA anda rasa kalau suami asyik mengeluh pasal rambut yang bersepah kat lantai rumah??

Rambut gugur setiap hari walaupun dah tukar macam-macam shampoo...tapi semuanya sama je...

Haa kalau korang ada masalah macam ni...kami nak share kelainan #shampoosantan...

Ape lain nyerr??
.
?Bahan kandungan yang natural & semulajadi
?NO harmful chemicals
?NO sulphate (SLS/SLES)
?NO paraben
?NO silicone
?Menguatkan akar rambut
?Melegakan kegatalan kulit kepala
?Merangsang pertumbuhan rambut
?Merawat kelemumur dan melambatkan pertumbuhan uban
?Mengelakkan botak dan rambut beruban
?Merawat kulit kepala dan rambut kering
.
.
Ada 2 saiz botol ya uolls?
-250ml
-300ml (Jenis Pump)

Jangan percaya posting ni,tapi buktikanlah dengan diri sendiri...
.
.
Nak feedback & testimoni?
tekan link ?

Channel Testimoni Produk MHL

https://t.me/joinchat/AAAAAEAkFgGa6G8F53rmRg
.
.
Tempahaan dan Pembayaran klik link ini jer terus ?

Berminat untuk mencuba #ProdukMyHomeLab dengan saya boleh klik link ini ?

https://myhomelabteam.com/shop/000005 atau whatapp ?

www.wasap.my/60197793400 untuk pertanyaan, info produk dan konsultasi #Percuma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My Shampoo Santan

My Shampoo Santan merupakan sebuah website dibina oleh Najmiyah Abdul Hir untuk memudahkan urusan perniagaan Shampoo Santan di seluruh Malaysia
ONLINE STORE
My Shampoo Santan
My Shampoo Santan @ 2020. Designed by overlord_access
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram