(60) 19-779 3400
WhatsApp

October 3, 2019

SUAMI MENGELUH RAMBUT BERSEPAH


APA anda rasa kalau suami asyik mengeluh pasal rambut yang bersepah kat lantai rumah??

Rambut gugur setiap hari walaupun dah tukar macam-macam shampoo...tapi semuanya sama je...

Haa kalau korang ada masalah macam ni...kami nak share kelainan #shampoosantan...

Ape lain nyerr??
.
?Bahan kandungan yang natural & semulajadi
?NO harmful chemicals
?NO sulphate (SLS/SLES)
?NO paraben
?NO silicone
?Menguatkan akar rambut
?Melegakan kegatalan kulit kepala
?Merangsang pertumbuhan rambut
?Merawat kelemumur dan melambatkan pertumbuhan uban
?Mengelakkan botak dan rambut beruban
?Merawat kulit kepala dan rambut kering
.
.
Ada 2 saiz botol ya uolls?
-250ml
-300ml (Jenis Pump)

Jangan percaya posting ni,tapi buktikanlah dengan diri sendiri...
.
.
Nak feedback & testimoni?
tekan link ?

Channel Testimoni Produk MHL

https://t.me/joinchat/AAAAAEAkFgGa6G8F53rmRg
.
.
Tempahaan dan Pembayaran klik link ini jer terus ?

Berminat untuk mencuba #ProdukMyHomeLab dengan saya boleh klik link ini ?

https://myhomelabteam.com/shop/000005 atau whatapp ?

www.wasap.my/60197793400 untuk pertanyaan, info produk dan konsultasi #Percuma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My Shampoo Santan

My Shampoo Santan merupakan sebuah website dibina oleh Najmiyah Abdul Hir untuk memudahkan urusan perniagaan Shampoo Santan di seluruh Malaysia
ONLINE STORE
My Shampoo Santan
My Shampoo Santan @ 2020. Designed by overlord_access
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram