(60) 19-779 3400
WhatsApp

May 20, 2020

KENAPA RAMBUT ISTERI GUGUR BANYAK MASA MANDI?


Bila isteri masuk je bilik air untuk mandi mesti berselerak rambut..kat lubang air pun berselirat helai-helai rambut sampaikan tersumbat air nak lalu. Well tu kalau encik somi perasan la.. Ada jugak encik somi yang wat bodo je walaupun dah nampak situasi cmtu.. Tak tanya or tak heran pun padahal sampai nak botak dah kepala isteri tu..

Biasanya keguguran rambut lebih banyak dari biasa terjadi pada wanita time lepas bersalin, period (haid), stress,unhealty diet, ubat perancang keluarga dan gangguan hormon.

So encik somi diharap pahamilah situasi yang dialami isteri sebab rambut ni mahkota bagi wanita tau. Diorang pun tak suka rambut gugur. Kalau boleh nak nampak cantik je untuk encik somi.

Encik somi balik nanti cer check dalam toilet tu banyak tak rambut bersepah? Lubang air tu tersumbat rambut tak? Kalau ada..paham-pahamlah ye.. Hadiahkanlah mang sebotol dua #shampoosantan kat isteri tu or..nak lagi bagus set rambut gugur #Shampoosantan#wonderhairoil ok

#shampoosantanhq
#myhomelab
#freshandnatural
#noharmfulchemicals
#handmadewithlove
#jomtukarshampoo
#haircare

SHAMPOO SANTAN & WONDER HAIR OIL ANTI RAMBUT KERING


Memang 2 ketul ni anti betul dengan rambut kering dan rosak. Tak sempat rambut nak kering dan kasar kat kepala mesti lembut dan licin beralun selepas gunakan pasangan serasi ni.

Camne set ni berfungsi untuk masalah rambut kering dan rosak?

Shampoo santan membersihkan segala kotoran,sisa silicone dan bahan kimia yang ada kat rambut n kulit kepala. Manakala wonder hair oil membekalkan segala nutrien dan vitamin yang diperlukan oleh rambut agar kembali kuat,sihat dan bersinar.

Yang penting no harmful chemicals tau! Cer tengok apa kata #feedbackcustomer dalam video ni.

#shampoosantanhq
#myhomelab
#noharmfulchemicals
#freshandnatural
#handmadewithlove
#haircare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My Shampoo Santan

My Shampoo Santan merupakan sebuah website dibina oleh Najmiyah Abdul Hir untuk memudahkan urusan perniagaan Shampoo Santan di seluruh Malaysia
ONLINE STORE
My Shampoo Santan
My Shampoo Santan @ 2020. Designed by overlord_access
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram