(60) 19-779 3400
WhatsApp

Recent Posts

Updates & Promotion about My Home Lab
May 20, 2020
KENAPA RAMBUT ISTERI GUGUR BANYAK MASA MANDI?

Bila isteri masuk je bilik air untuk mandi mesti berselerak rambut..kat lubang air pun berselirat helai-helai rambut sampaikan tersumbat air nak lalu. Well tu kalau encik somi perasan la.. Ada jugak encik somi yang wat bodo je walaupun dah nampak situasi cmtu.. Tak tanya or tak heran pun padahal sampai nak botak dah kepala isteri […]

Read More
October 3, 2019
SUAMI MENGELUH RAMBUT BERSEPAH

APA anda rasa kalau suami asyik mengeluh pasal rambut yang bersepah kat lantai rumah?? Rambut gugur setiap hari walaupun dah tukar macam-macam shampoo...tapi semuanya sama je... Haa kalau korang ada masalah macam ni...kami nak share kelainan #shampoosantan... Ape lain nyerr??.?Bahan kandungan yang natural & semulajadi?NO harmful chemicals?NO sulphate (SLS/SLES)?NO paraben?NO silicone?Menguatkan akar rambut?Melegakan kegatalan kulit kepala?Merangsang […]

Read More
October 2, 2019
HAIRCARE PRODUK BY MYHOMELAB

Pilih-pilih mana yang berkenan dihati.Tapi pastikan juga mesti sesuai dengan masalah rambut dan kulit kepala yang dialami ok ? Tak tau mana yang sesuai sebab rambang mata? Boleh je pm admin. Kami bagi FREE consultation untuk awak.. Perlukan bantuan?Tekan link : www.wasap.my/60197793400 untuk pertanyaan, info produk dan konsultasi #Percuma?

Read More
October 2, 2019
VIP Membership MyHomelab

Apa beza Business Associates (BA) dengan VIP Membership Myhomelab ni? BA ni kita panggil nama biasanya ejenlah. Rakan niaga kita, orang yang buat income dengan myhomelab. Dapat 20% off untuk restok, dapat bonus, dapat kumpul point pembelian dan dapat reward. VIP Membership ni untuk pelanggan setia myhomelab. Pelanggan yang dah bertahun2 beli, every month repeat […]

Read More
January 3, 2019
tahukah kenapa probiotik penting untuk kesihatan?

MORE INFO CLICK -->

Read More
January 1, 2019
Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Read More
January 22, 2016
Hello world!

Welcome to ThemeGrill Demo. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Read More

My Shampoo Santan

My Shampoo Santan merupakan sebuah website dibina oleh Najmiyah Abdul Hir untuk memudahkan urusan perniagaan Shampoo Santan di seluruh Malaysia
ONLINE STORE
My Shampoo Santan
My Shampoo Santan @ 2020. Designed by overlord_access
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram