Apa beza Business Associates (BA) dengan VIP Membership Myhomelab ni?

BA ni kita panggil nama biasanya ejenlah. Rakan niaga kita, orang yang buat income dengan myhomelab. Dapat 20% off untuk restok, dapat bonus, dapat kumpul point pembelian dan dapat reward.

VIP Membership ni untuk pelanggan setia myhomelab. Pelanggan yang dah bertahun2 beli, every month repeat order. So kami bagi special price untuk mereka ni. Di sebabkan sokongan mereka yang tak pernah putus, setiap kali pembelian kami bagi 10% off. Jimat dari harga biasa. Tapi kena beli dari sistemlah.

Ejen (BA) boleh masukkan loyal customer mereka di dalam program VIP Membership. Dan ejen akan dapat Bonus Referral sebanyak RM15. Dan setiap kali customer dorang beli dari website, otomatik sales ejen akan bertambah. Akhir bulan akan dapat bonus.

Yuran BA ialah RM250, yuran VIP Membership RM20. Yuran sekali saja seumur hidup.

Eh, harini last tau pendaftaran yuran RM250 dapat tambahan FREE Mr One Hair Perfume. Esok takde dah. Jom siapa nak jana income bersama myhomelab

Daftar sebagai #WakilJualan MY HOME LAB sekarang!

1) Klik >> https://myhomelabteam.com/daftar/000005

2) Daftar sebagai >> Business Associates (Yuran RM250.00)

3) Isi maklumat anda

4) Klik > Aktifkan

5) Sms verification

Done!?

Fb page : Shampoo Santan Homemade

? KELEBIHAN SEBAGAI AGEN ?

✅ 20% off diskaun untuk setiap pembelian

✅ Setiap pembelian pada harga Agen, walaupun pembelian 1unit (pembelian seterusnya selepas daftar agen)

✅ Peluang bina bisnes yang lebih besar dengan merekrut ahli lain – komisyen RM15 setiap pendaftaran ahli baru

✅ Setiap pembelian mempunyai mata point yang boleh ditebus dengan hadiah/gift

✅ Reward dari HQ jika capai challenge

✅ Boleh kumpul bonus kumpulan bermula dengan 10%*

✅ Tidak perlu simpan stock

✅ Tidak perlu pos barang

✅ Tidak risau tempoh expired

✅ Boleh beli direct terus untuk customer

✅ Untung runcit setiap produk

✅ Sesuai untuk yang menjana side income

REGISTRATION KLIK SINI

https://myhomelabteam.com/daftar/000005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *